вівторок, 24 вересня 2019 р.

ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ ZERO WASTE DAY.ФАСТІВ

Сьогодні у Фастівському НВК «ЗОШ №10-Гімназія» в рамках еко-освітнього проекту під керівництвом «людини-генератора» Блакитних Рукавичок, учителя художньо-естетичних дисциплін Людмили ТРЕТЯК відбувся екологічний форум учнівської молоді під назвою Zero Waste DAY. Фастів.

Метою і завданням форуму було залучити школярів інших шкіл до екологічних проблем міста та культури сортування відходів. Програмою форуму були передбачені вправи, ігри, різноманітні завдання, які згуртовують дітей. Учасники вчилися працювати у команді, прораховували ризики, складали свої проекти та плани їх реалізації.
Діти також отримали екомайстер-клас від гості форуму - голови правління громадської організації "Час Еко Змін" Наталії РОЖКО.
Цікавим моментом було й те, що окрім професійних менторів Юлії ВИСОЦЬКОЇ та Світлани НАЛИВАЙКО з учнями працювали Еко-матусі, які частували учасників тістечками та різними солодощами з натуральних продуктів. Були тут і кава-брейк, і смачний обід. А по завершенню форуму всі учасники отримали сертифікати і зробили спільне фото.
І, як кожне масштабне дійство, не могло пройти на такому високому рівні без меценатів і спонсорів. То ж щиро дякуємо Віталію КУШНІРУ, Катерині ЛЕВКІВСЬКІЙ, Наталії ЧУХНО, Олені РАДІОНОВІЙ, Олені КОВАЛЬСЬКІЙ, магазину «БУЛЬБАШКА».
А також матусям та батькам: Діденко Світлана, Вілях Наталія, Чадюк Марія, Бєлкова Тетяна,Бондар Олена, Поліщук Наталія,Усатюк Ганна, Павленко Яна, Степанюк Даша, Огіренко Віктор, Катерина Легеза, Любов Михайлюк, Собківська Наталія, Махлун Наталія, Кравченко Світлана, Чухно Віка, Яценко Вікторія.
ДЯКУЄМО ВСІМ, хто долучився до організації форуму і маємо надію, що екокультура допоможе зробити наше місто чистішим і кращим!!!
Світлина від Nila  Kostetska.

Світлина від Nila  Kostetska.

Світлина від Nila  Kostetska.

Світлина від Nila  Kostetska.


1 коментар: